TOP

Antar Shoe breidt sales team uit met twee talenten

Nieuwe gezichten voor retailers van topmerken als Grisport, Bergstein en Ipanema: om retail te ondersteunen, breidt importeur en distributeur Antar Shoe haar account team uit met Rixt Sikkema en Lies Vleugels.

Beeld: Antar Shoe

Rixt uit Heerenveen maakt de overstap naar Antar Shoe vanuit DHL Express, waar ze de rol van Field Sales Accountmanager vervulde. Ze heeft een achtergrond in modemanagement en is vertrouwd in de schoenmodebranche. Zo was ze eerder al betrokken bij Unlimited Footwear Group, waarvan de laatste twee jaar als Account Manager voor Bullboxer. Rixt kijkt uit naar een nieuwe uitdaging, opnieuw in de schoenen.

Lies komt van oorsprong uit België en heeft een achtergrond in mode PR en trendwatching. Zij deed al ervaring op in de internationale mode en verruilt haar account functie bij Rexor Benelux voor Account Management bij Antar Shoe. Ook Lies kijkt uit naar de nieuwe uitdaging en naar het opbouwen van duurzame relaties met bestaande en nieuwe klanten.

Komende tijd neemt Rixt de relaties in Friesland, Drenthe, Groningen en Overijssel en een deel van Noord-Holland op zich. Lies doet dat in Zuid-Holland, Zeeland en het andere deel van Noord-Holland. Sales Manager Bart Roossink kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe collega’s: ‘Door Rixt en Lies aan ons sales team toe te voegen, kunnen we onze merken verder uitbouwen. Met hun expertise kunnen we klanten nog beter van dienst zijn en onze ambitie blijven waarmaken als ‘A great fit’ tussen leverancier en retailer.’