TOP

Vans kondigt nieuwe collaboration aan met PaperGirl

Vans kondigt een gloednieuwe samenwerking aan met PaperGirl, het zustermerk van het legendarische café in Parijs, PaperBoy Paris.

Beeld: Vans

PaperBoy werd tien jaar geleden opgericht en is dé plek om gezien te worden in Parijs. Vans x PaperGirl is de laatste in de groeiende lijst van samenwerkingen tussen café-eigenaar James Dridi en partner Jeanne Gutierez. Het idee ontstond uit hun wens om iets bijzonders voor vrouwen te maken, en daarom zijn ze een samenwerking aangegaan met Vans om perfecte polka dot schoenen voor het hele gezin te creëren.

De main focus van de collectie is de LX Old Skool, ook verkrijgbaar voor mini-meisjes in jeugd- en peutermaat. De Vans x PaperGirl Old Skool geeft het duurzame suède en canvas bovenwerk van de legendarische Sidestripe schoen opnieuw vorm in de al even iconische PaperGirl polka dot. De stip is ook te vinden op de binnenzolen en de kenmerkende rubberen wafelzolen. Het PaperGirl logo staat op de hiel. De LX Old Skools komen met drie sets veters: wit of roze glow-in-the-dark veters, zwart versierde veters met het PaperGirl logo en petal roze veters. Bij de peuterversie zijn de traditionele veters vervangen door dubbele klittenbandsluitingen voor extra comfort en gemak. 

Naast het trio Old Skools bevat de samenwerking ook de Vans x PaperGirl Authentic 44, geïnspireerd op de witte Authentic gedragen door het meisje in het PaperGirl logo. Het stevige canvas bovenwerk van deze klassieke schoen, gemaakt met een eenvoudige lage bovenkant en vetersluiting, is een blanco canvas dat kinderen zelf kunnen aanpassen – net zoals ze dat doen met krijtjes op de placemats bij PaperBoy café. 

De samenwerking tussen Vans en PaperGirl is vanaf 23 juli 2024 te koop via vans.eu, met een exclusieve vervroegde release via PaperBoy Paris (in de winkel en online) vanaf 20 juli.