TOP

Xsensible SS25: de perfecte mix van innovatie, comfort en stijl

De SS25-collectie van Xsensible biedt innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen, perfect afgestemd op de moderne consument. Deze omvat een scala aan schoenen die de laatste modetrends volgen en zijn ontworpen voor optimaal comfort en functionaliteit.

Centraal in de collectie staan de artikelen uit de Next Generation-lijn. Deze Helix sneakers, verkrijgbaar voor zowel heren als dames, zijn echte blikvangers. Met frisse kleurvariaties zoals Denim Combi en Magenta Combi combineren ze hoogwaardige materialen zoals suède en mesh met een gestroomlijnd silhouet. De comfortabele pasvorm en de opvallende striping maken de schoenen onmisbaar.

Daarnaast biedt de elegante sneaker Modena een perfecte balans tussen stijl en comfort. Met een handige binnenrits en uitneembaar voetbed is deze sneaker ideaal voor dagelijks
gebruik. Beschikbaar in trendy kleuren en met metallic accenten, voegt Modena een verfijnde touch toe aan de collectie.


De Chain, een nieuw instapmodel binnen de Next Generation-collectie, heeft een minimalistisch design dat sportieve elegantie uitstraalt. Gemaakt van zacht kwaliteitsleer, is Chain de perfecte keuze voor elke dag en biedt het tijdloze kleuren zoals Jeans en Taupe. Naast de sneakers introduceert Xsensible ook de Mykonos slipper en de Santorini sandaal voor de warmere maanden. Beide modellen zijn ontworpen met een ergonomisch kurkenvoetbed en verstelbare bandjes, wat zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning. De frisse kleuren en stijlvolle accenten maken deze schoenen perfect voor ontspannen dagen.


Met de SS25-collectie onderstreept Xsensible zijn toewijding aan innovatie en vakmanschap. Deze collectie stelt retailers in staat om een assortiment van trendy, comfortabele en functionele schoenen aan te bieden die aansluiten bij de wensen van de consument. De veelzijdigheid van de SS25-collectie benadrukt de unieke combinatie van stijl en comfort die Xsensible biedt, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke winkel.