TOP

Cafe Moda lanceert webshop

Onder het genot van chocola, oesters en mousserende wijn werd woensdag 2 april de webshop van Cafe Moda gelanceerd in de Supperclub in Amsterdam. Het hippe schoenenmerk met vestigingen in Tilburg, Amsterdam, Dortmund en binnenkort in Rotterdam is voor fashionista's nu ook online te koop.

De principes van Cafe Moda: jong, trendy, ambitieus en fashion forward vindt het merk terug in de zangeres en presentatrice: Elize. Zij opende de lancering met een energiek optreden op de smalle bar van de Supperclub, omringd door enthousiaste danseressen die net als zijzelf schoenen van Cafe Moda droegen.

Het damesschoenenmerk is ontstaan uit een jarenlange passie voor schoeisel, mode en ‘La vita è bella’. Door de snel wisselende collecties en een inkoopteam dat trends spot op beurzen en in steden zoals Londen, Milaan en Kopenhagen onderscheidt het merk zich van anderen. De pumps, laarzen, slippers en sneakers kenmerken zich door een modieuze uitstraling die net even anders zijn, qua kleur, model en prijs. De schoenen zijn zelfs voor de kleine portemonnee erg toegankelijk.