TOP

Camper maakt opnieuw comeback in Nederland

Camper is terug van weggeweest in Nederland. Na een periode van relatieve stilte brengt agent Mike Heijnen van Protexstyle het Spaanse schoenenmerk opnieuw op de markt.

Als de naam Camper valt, zullen veel mensen wel weten om welk merk het gaat: dat Spaanse label met die opvallende en kleurrijke designs. Camper werd in 1975 opgericht in Mallorca en werd na de eeuwwisseling in Nederland geïntroduceerd. Het label maakte tot 2012 een sterke groei door, maar verdween uiteindelijk stilletjes uit ons land. In 2018 maakte het merk een comeback met een nieuwe vertegenwoordiger en showroom in Cast, maar ook dat nieuwe Nederlandse avontuur bleek van korte duur.

Onderscheidend

Mike Heijnen van agentuur Protexstyle probeert het nu opnieuw en heeft hoge verwachtingen. Hij signaleerde de trend waarin de behoefte aan een authentiek, duurzaam en onderscheidend merk steeds groter werd. Zo’n merk is Camper, stelt Heijnen in een persbericht, dankzij de ‘innovatieve en duurzame designs’. “Met een onderscheidende collectie in stijl en gebruik van natuurlijke materialen, staat Camper in de startblokken om het nationale modebeeld (opnieuw) te voorzien van een unieke look & feel. Camper is back. Again!”

Beeld: Camper