TOP

Claes Iversen ontwerpt schoenencollectie samen met Blink

De modeontwerper Claes Iversen ontwierp een schoenencollectie in samenwerking met het schoenenlabel Blink. De collectie wordt getoond in de show van de designer tijdens Amsterdam Fashion Week.

Claes Iversen toont zijn nieuwe collectie op 24 januari tijdens het catwalkprogramma van de Amsterdam Fashion Week. Hier zullen de modellen niet alleen kleding, maar nu ook schoenen van zijn hand showen aan het publiek.

Tweede samenwerking
De limited edition collectie van Iversen en Blink is niet de eerste samenwerking tussen de ontwerper en het schoenenlabel. Tijdens de vorige editie van de Fashion Week in Amsterdam verzorgde Blink ook alle schoenen voor de show van de designer. Beide partijen besloten voor aankomende editie nog een stapje verder te gaan. Dit besluit mondde uit in een collectie die geheel door Claes Iversen is ontworpen.

Te koop
In totaal ontwierp Iversen vier modellen. Naar eigen zeggen sluiten deze modellen naadloos aan op de bijbehorende kledingcollectie. De schoenen dienen niet alleen als aanvulling op de kleding tijdens de catwalkshow, want vanaf winter 2013 is de gelimiteerde collectie te koop bij geselecteerde retailers.