TOP

Complete assortiment Van Haren Schoenen via nieuwe webshop verkrijgbaar

Dinsdag 9 november heeft vanHaren een nieuwe online shop geopend met meer dan 1.300 artikelen. In de nieuwe webshop zijn dames-, heren- en kinderschoenen te vinden, maar ook tassen en accessoires uit de actuele collecties.

Naast de gangbare maten kunnen klanten via de website ook dames- en herenschoenen in grote maten en dameslaarzen met wijde schat bestellen.  

“De klant krijgt nu online dezelfde producten als in onze winkels,” vertelt vanHaren-directeur Krein Bons. “Als hij een bepaald artikel of de gewenste maat niet in een vanHaren-winkel kan vinden, kan hij het artikel heel eenvoudig online bestellen.” Dat is volgens Bons ook één van de grote voordelen van de webshop. “De online shop vervult daarnaast een ondersteunende rol voor de 130 vanHaren-filialen en voor consumenten die zich graag online oriënteren op een aankoop.”

Interactie
Naast de webwinkel zijn op de website de laatste schoenenmodetrends te vinden. Ook kunnen klanten hun passie voor schoenen met anderen delen via Facebook, Hyves, Twitter en een trendblog.

Service
Online bestelde artikelen worden binnen 48 uur geleverd. Wanneer de schoenen niet passen, kan de klant ze in één van de 130 vanHaren-filialen retourneren of naar vanHaren terugsturen. Om de opening van de webshop te vieren hoeven klanten in de maand november geen verzendkosten te betalen.

Deichmann
Voor het opzetten van de webshop heeft vanHaren gebruik gemaakt van Deichmann’s ervaring als pionier in de onlinedetailhandel. Sinds 1985 behoort vanHaren tot de Deichmann-groep. In augustus 2010 is deze onderneming in Duitsland na een herziening opnieuw gestart met de homepage en online shop.