TOP

Dave Quadvlieg nieuwe branchemanager schoenen bij Mitex

Dave Quadvlieg, branchemanager sport bij Mitex, is sinds deze maand tevens branchemanager schoenen en branchemanager reis- en lederwaren.

Hij volgt bij de brancheorganisatie Danielle Mulders op, die een retailadviesbureau is begonnen.

Quadvlieg was bij Mitex naast sport ook al verantwoordelijk voor kindermode. “Het is inderdaad een vol takenpakket. Maar hiervoor was ik ook regiocoördinator Zuid-Nederland en verantwoordelijk voor de centrale betaling. Die taken worden nu door collega’s overgenomen. Daardoor is het zeker te doen. Het is dan ook geen tijdelijke maar een structurele oplossing.”
De schoenenbranche is niet helemaal nieuw voor Quadvlieg. “Sinds ik bij Mitex werk heb ik veel schoenondernemers bezocht, en vroeger heb ik bovendien in een gecombineerde schoenen- en sportwinkel gewerkt. Ik ben dus niet helemaal onbekend, maar moet me nog wel in het wereldje verdiepen. De schoenenwereld zit heel divers in elkaar. Er zijn veel overlegvormen waar je rekening mee moet houden. De sport is daarmee vergeleken een stuk overzichtelijker. Dat maakt het wel een uitdaging. Ik heb er veel zin in. Ga me er met veel plezier in vastbijten.”