TOP

Dit bedrag haalde Red-Rag op voor Villa Pardoes

P.J. Klerx en Zonen heeft met de dit voorjaar gelanceerde Red-Rag x Villa Pardoes-sneakerlijn meer dan 3000 euro opgehaald. Het team overhandigde de cheque op donderdag 28 juli aan Villa Pardoes.

Foto: Red-Rag

Olaf Jungerius van Villa Pardoes nam de cheque van 3185 euro in ontvangst in het gezelschap van de jonge Jess, die momenteel met haar familie in Villa Pardoes verblijft. Het vakantieverblijf is opgericht om gezinnen met een ziek kind een onbezorgde vakantie te bieden, zonder dat ze daarvoor hoeven te betalen, om met elkaar de batterij op te laden. De stichting is hiervoor vrijwel volledig afhankelijk van sponsoring en de hulp van vrijwilligers.

Bijdrage leveren

P.J. Klerx en Zonen (Klerx Schoenen) wilde met kinderschoenenmerk Red-Rag een bijdrage leveren en lanceerde voor voorjaar 2022 een speciale sneakerlijn, waarvan voor elk verkocht paar een deel naar het aankoopbedrag naar Villa Pardoes zou gaan. Dat deed het familiebedrijf uit Waalwijk samen met zo’n veertig retailpartners. Met de campagne wilde Klerx Schoenen niet alleen geld inzamelen, maar ook het werk van Villa Pardoes bij consumenten onder de aandacht brengen. Eerder werd door middel van een sponsoractie met kinderschoenenmerk Develab ook al 3000 euro voor de stichting opgehaald.

Op de foto: Olaf Jungerius (Villa Pardoes) en Colin Austermann (P.J. Klerx en Zonen) met Jess (midden) en haar broer Cas en zus Babs.