TOP

Dolcis en Scapino lanceren de Voetjesmeet-App

Scapino en Dolcis willen aandacht vragen voor het goed opmeten van kindervoeten. Hiervoor lieten de schoenenketens een App voor de Ipad ontwikkelen.

Tot en met 9 september staan de winkels van Scapino en Dolcis in het teken van de Kindermeetweken. Hiermee willen de bedrijven aangeven dat het bepalen van de juiste schoenmaat voor een kind van groot belang is om de voeten natuurlijk en veilig te kunnen laten groeien.

Ipad
Ouders die niet in de gelegenheid zijn om in een schoenenwinkel de voetjes van hun kind te laten opmeten, kunnen gebruik gaan maken van de Voetjesmeet-App, die geschikt is voor de Ipad. De app bestaat uit vier stappen. Na het introductiescherm plaatst het kind een voet op de Ipa, de meter loopt tot maat 31. Na het zien van het resultaat verschijnt ook het schoenaanbod van Dolcis en Scapino in beeld. De winkels zijn echter niet de eersten die dit idee op de markt zetten.
Winkel
Voor wie geen Ipad in zijn bezit heeft biedt de fysieke winkel nog steeds uitkomst. Daar staat nog steeds de apparatuur om de juiste maten voor kinderen op te meten. De Kindermeetweken gaan gepaard met een najaarsactie. Dolcis en Scapino bieden een tweede paar kinderschoenen voor de helft van de prijs aan. De actie loopt ook tot en met 9 september.