TOP

Dwrs strijkt neer in Cast

Schoenenmerk Dwrs opent een showroom in het schoenencentrum Cast in Nieuwegein.

Dwrs breidt uit in het schoenencentrum Cast in Nieuwegein. In een persbericht laat het merk weten: “Door de steeds veranderende markt en de (schoenen)retailers die onder druk staan, hopen we voor deze groep extra contactmomenten in het seizoen te creëren om zo goed op de hoogte te blijven van wat er speelt bij de retailer.”

Showroom

De showroom is te vinden op de begane grond bij binnenkomst in showroom 018 (voorheen Tommy Hilfiger/Gant). De herfst-wintercollectie voor 2020-2021 is te bekijken, maar ook de update voor zomer 2020.

Over Dwrs

Dwrs werd in 2015 opgericht door oud-collega’s Aukje Troost en Marieke Gennissen. Ze vonden dat het tijd was voor iets nieuws en begonnen daarom het label Dwrs. Binnen een jaar groeide het merk uit zijn jasje en verhuisde de showroom en het kantoor van Den Bosch naar Waalwijk.

“We hebben soms best opvallende modellen tussen de collecties en ik merk dat klanten het daarom fijn vinden om in een mooie showroom langs te komen waar ze een duidelijk beeld van ons krijgen,” vertelde Gennissen destijds aan Schoenvisie.