TOP

Eerste Mistral winkel opent deuren in Kortenhoef

Gelegen aan de Loosdrechtse plassen is watersportcentrum Ottenhome dé plek voor watersportliefhebbers uit alle hoeken van Nederland. Surfmerk Mistral opent dan ook hier op zaterdag 2 april de eerste Mistral store van Nederland.

De locatie van de Mistral-watersportwinkel op het terrein van Ottenhome in Kortenhoef is niet toevallig gekozen. Bij het watersportcentrum staat zeilen en surfen centraal. Ottenhome verhuurt niet alleen verschillende zeilboten, maar verzorgt ook zeilcursussen voor jong en oud. Daarnaast herbergt Ottenhome een trendy restaurant en beachclub die volgens Mistral perfect aansluiten bij de coastal lifestyle van het Zwitserse surfmerk.

Relaxe sfeer
Watersportliefhebbers die binnenkort over de drempel stappen van de Mistral winkel zullen oog in oog komen te staan met de kleding- en schoenencollecties van het merk in een ongedwongen en relaxe omgeving. In het winkelinterieur zal de oorspronkelijke surfcultuur van Mistral de boventoon voeren met een knipoog naar de kleurrijke 80’s.

Relaunch
In de jaren 80 beleefde surfmerk Mistral haar hoogtijdagen, veel topsurfers kozen voor de intens gekleurde creaties van het merk met de bekende red dot. Met de recente relaunch van Mistral wordt het succes uit de 80’s voortgezet door middel van frisse en vernieuwende collecties, waarbij de authenticiteit en heritage centraal staan. De collectie voor mannen, vrouwen en kids is opgedeeld in drie onderscheidende productlijnen en door deze onderling met elkaar te combineren, het zogenaamde style-surfing, ontstaat er een unieke look.