TOP

Fisher en GVS gaan samen verder

Door een aandelenoverdracht wordt GVS-Levenbach bv (GVS) eigenaar van Fisher Group bv.

GVS en Fisher gaan in de toekomst samen verder om de voettechnische beroepen nog beter van dienst te zijn. De bedrijven werken al vijftien jaar samen. Door de fusie krijgt Fisher toegang tot alle productiefaciliteiten en wordt Fisher versterkt door de commerciële organisatie van GVS. 

Zelfstandig
Fisher en GVS blijven wel als zelfstandige ondernemingen actief. De bedrijven behouden hun eigen identiteit en blijven werken onder eigen naam en vanuit hun eigen vestiging. Bij innovatietrajecten als zoolmaterialen, freessystemen en deelname aan internationale beurzen, gaan de ondernemingen gezamenlijk naar buiten treden. Dit leidt volgens de twee bedrijven tot nieuwe marktkansen.

Leiding
Chris Visser neemt afstand van Fisher. Hij gaat zich volledig richten op het leiding geven aan de Academie voor Podologie en het ondersteunen en verder uitbouwen van brancheactiviteiten binnen de stichting Loop. Eigenaar van GVS Jan Dumoulin wordt directeur van Fisher. Hij zal, samen met René Harmers de dagelijkse leiding op zich nemen.