TOP

GLOBAL SHOES: grotere stands en meer exposanten

GLOBAL SHOES – leading trade show for sourcing
7 tot en met 9 september 2011

GLOBAL SHOES: grotere stands en meer exposanten

440 exposanten uit 15 landen presenteren van woensdag 7 september tot en met vrijdag 9 september 2011 hun collecties op GLOBAL SHOES – leading trade show for sourcing, die tegelijkertijd met GDS plaatsvindt. Daarmee laat de beurs ten opzichte van de vorige editie die in het voorjaar plaatsvond een toename van het aantal exposanten van zeven procent zien.

In hal 8b ligt het zwaartepunt bij exposanten uit de belangrijkste Chinese schoenenregio’s zoals Fujian, Canton, Wenzhou, Huiyan en Chengdu. Daarnaast bevinden zich in hal 8b ook de Buyer’s Lounge en het segment ‘Best of Regions’ met een overzicht op de noviteiten en bijzondere producten uit de verschillende regio’s.

De naastgelegen hal 8a is ingericht op exposanten die inzetten op een grotere beurspresentatie en merkvorming zoals New York Group (China), Y. Jessi Shoes Co. (China), E & R Generation (USA), JC Concept (Maleisië), Mailk Traders (India) of Michel Axel (Hongkong) maar ook landenpaviljoens uit Zuid-Korea, India, Indonesië, Singapore en Taiwan zijn in hal 8a te vinden.

“De aanhoudende groei van GLOBAL SHOES bevestigt de relevantie van de beurs voor de branche,” aldus Kirstin Deutelmoser, projectdirecteur GLOBAL SHOES. “Zo presenteren naast de Chinese firma’s ook exposanten uit onder meer Portugal, de Verenigde Staten, India, Bangladesh, Maleisië, Indonesië, Thailand, Taiwan, Zuid-Korea en Singapore hun producten. Dit omvangrijke aanbod maakt dat de beurs voor bezoekers nóg interessanter is.”

Ook in China wordt GLOBAL SHOES zeer positief beoordeeld. Lin Wei Jin, President van Huidong Footwear Commercial Association, een Chinese branchevereniging waar meer dan 600 schoenenproducenten bij zijn aangesloten, onderstreept de betekenis van GLOBAL SHOES. “De GDS / GLOBAL SHOES is de belangrijkste schoenenbeurs ter wereld. Daarom adviseren wij alle bedrijven om eraan deel te nemen en zullen ook zelf uiteraard weer act de presence geven.”

De volgende edities van de beurzen GDS / GLOBAL SHOES zullen van 7 tot en met 9 september 2011 en van 14 tot en met 16 maart 2012 plaatsvinden. Bij de komende editie worden in totaal rond de 1.290 exposanten uit circa 45 landen verwacht die hun schoenen-, tassen- en accessoirescollecties voor het seizoen lente/zomer 2012 zullen presenteren.

Alle activiteiten tijdens GDS en GLOBAL SHOES vindt u op het internet op:
www.gds-online.com
www.globalshoes-online.com

Düsseldorf. 23 augustus 2011

Meer informatie:
Persafdeling GDS/GLOBAL SHOES

Janine Budewitz
Persvoorlichtster
T +49 211 4396 3385
F +49 211 4396 495
E: budewitz@gds-online.com