TOP

Grote maten Caland/Schoen lanceert online shop voor tweedehands schoenen

Met de komst van de online shop schoenzoektvrouw.nl - een initiatief van Caland/Schoen - krijgen tweedehands schoenen in grote maten een nieuw leven. Grote voeten vragen om grote schoenen, maar het aanbod daarin is nog erg klein.

En de zoektocht naar dat ene leuke vintage paar is soms al oneindig, laat staan in een grote maat. Schoenzoektvrouw.nl maakt het zoeken nu een stuk eenvoudiger. Schoenen die ooit een must waren, maar die uiteindelijk vrijwel ongedragen in de kast zijn beland, krijgen zo een tweede leven. Deze online shop voor grote voeten is de eerste in Nederland.

Schoenzoektvrouw.nl is een initiatief van Anke Griffioen. Zij is eigenaar van schoenenwinkel. Caland/Schoen, die volledig gespecialiseerd is in schoenen in grote maten (vrouwen maat 42-46, mannen maat 47-52). Caland/Schoen heeft Nederlands grootste assortiment eigentijdse en kwalitatieve schoenen voor grote voeten. De winkel in Rotterdam is al ruim twintig jaar een begrip en sinds september 2008 is Caland/Schoen ook in Amsterdam te vinden.

Meer info: http://www.schoenzoektvrouw.nl/ en http://www.calandschoen.nl