TOP

Hoe bekend ben jij met ketenintegratie, webshops en automatisering?

Ketenintegratie is al lang geen modeverschijnsel meer. Samenwerking in de keten kan leiden tot een verbetering van de marge van alle partijen. Toch zijn er tal van factoren die bewust of onbewust de integratie en samenwerking met klanten en leveranciers vertragen of uitstellen.

Tijdens de expertsessie op TME 2009 licht ACA toe op welke manier EDI ketenintegratie kan bevorderen en hoe de toepassing van EDI de schakels binnen de keten efficiencyvoordeel oplevert. Daarnaast word je in de gelegenheid gesteld vragen te stellen over alles wat te maken heeft met webshops en automatisering. Denk aan onderwerpen als ERP en geautomatiseerde orderverwerking voor webshops.Tijdens de expertsessie op TME 2009 licht ACA toe op welke manier EDI ketenintegratie kan bevorderen en hoe de toepassing van EDI de schakels binnen de keten efficiencyvoordeel oplevert. Daarnaast word je in de gelegenheid gesteld vragen te stellen over alles wat te maken heeft met webshops en automatisering. Denk aan onderwerpen als ERP en geautomatiseerde orderverwerking voor webshops.

 

Textilia Mode Experience vindt plaats op maandag 9 november in Brandboxx Almere. Aanmelden of meer informatie over het event Textilia Mode Experience 2009?