TOP

Jubileumeditie Expo Riva Schuh 15 t/m 18 juni 2013

Het 40-jarige jubileum van de internationale schoenenbeurs Expo Riva Schuh in Riva de Garda, Italië, zal op zaterdag 15 juni 2013 worden gevierd.

Na afloop van de eerste beursdag is er een feest voor zowel bezoekers als exposanten, getiteld “The Shoe Must Go On.” Tijdens deze feestavond is er een show te zien met een mix van videobeelden, foto’s, ballet en liedjes. De beelden zullen de geschiedenis van Expo Riva Schuh tonen en het internationale muzikale programma zal onder meer bestaan liedjes bevatten uit landen als Brazilië en China. Dat meldt Shoe Intelligence.

Lokale retailers  
Op zondag 16 juni zal het Italiaanse dorp Riva del Garda het jubileum van de schoenenbeurs vieren met muziek en speciale bewegwijzering, in samenwerking met de lokale retailers.

Tijdens de beurs, die tot dinsdag 18 juni duurt, is er een expositie te zien met de titel: “The Fair and its Territory”. Hier zullen foto’s worden getoond van de geschiedenis en de ontwikkeling van de beurs, die voor de regio erg belangrijk is geweest.

‘Vrienden van Expo Riva Schuh’
Alle evenementen worden georganiseerd door de ‘Vrienden van Expo Riva Schuh’, een nieuwe vereniging die in januari van dit jaar is opgericht.