TOP

Julia Hummel wordt adjunct-directeur Bernd Hummel

Bernd Hummel heeft een nieuwe adjunct-directeur. Sinds 1 juni 2012 geeft Julia C. Hummel leiding aan het Duitse bedrijf, dat eigenaar is van het schoenenmerk Flip Flop en licentienemer van Kangaroos. Zij volgt Hans Bimesdörfer op, die bij het bedrijf vertrekt.

Julia Hummel (32), dochter van oprichter en ceo Bernd D. Hummel, zwaait met ingang van 1 juni 2012 de scepter bij Bernd Hummel. Zij was sinds 2008 werkzaam als managing director van Bernd Hummel Holding GmbH. Ze heeft veel invloed gehad op de ontwikkeling van het merk Kangaroos. Daarvoor was ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Flip Flop-winkel in Amsterdam en de e-commerce voor Flip Flop en Kangaroos.

Nieuwe identiteit
Het bedrijf is op zoek naar een nieuwe identiteit die past bij het veranderende brand management, nieuwe segmentatie van de collecties, herstructurering van de sales afdeling en reflectie van de geschiedenis van het merk, zo meldt Shoe Intelligence.

Anne-Kathrin Hummel, Julia’s zus, is ceo van Flip Flop en is sinds 2007 ook lid van de Raad van Bestuur van de holding. De Raad van Bestuur van het bedrijf bestaat uit Bernd Hummel en zijn twee dochters. Bernd en Anne-Kathrin Hummel vormen het management van Flip Flop.

Vertrek
Adjunct-directeur en algemeen sales manager Hans Bimesdörfer is per 1 juni 2012 bij Bernd Hummel GmbH vertrokken. Hij was sinds 1984 werkzaam bij het Duitse schoenenbedrijf. Hans Bimesdörfer begon als sales vertegenwoordiger en eindigde als lid van de Raad van Bestuur. 


Over Bernd Hummel GmbH
Bernd Hummel GmbH is eigenaar van het damesschoenenmerk Flip Flop en heeft de licentie voor het sneakermerk Kangaroos in zestien Europese landen.