TOP

Kinderschoenenmerk Clic! stelt Tim Rompa aan als nieuwe agent

Kinderschoenenmerk Clic! gaat met ingang van dit nieuwe jaar met een agent werken voor de Nederlandse markt. En dat is een bekende naam: Tim Rompa keert terug in de schoenenbusiness.

Foto: privébeeld

De samenwerking met Tim Rompa verheugt Clic!-oprichter Bernardino Toral, die inmiddels in vier landen samenwerkt met agenten. “Tim is geen onbekende in de schoenenwereld. Tien jaar lang was hij mede-eigenaar van een bekend Nederlands schoenenlabel, dat heel succesvol is geworden met zowel mannen- als vrouwenschoenen.”

Terugkeer

Rompa is sinds 2004 actief in de schoenenwereld. Eerst met het merk Hub Footwear, dat hij mede oprichtte, en daarna in de sales voor andere kleding- en schoenenlabels. De laatste twee jaar werkte de voormalig tennisprofessional als sportcoach, nu keert hij terug in de schoenen. “De reden: mijn vriendschap met Bernardino en vanzelfsprekend het merk Clic!”, laat hij weten. “Ik heb een dochter die niets anders wil dan schoenen van dit merk. Clic! biedt nog steeds de meest onderscheidende collectie in dit prijssegment, vind ik. Dus toen Bernardino me vroeg, hoefde ik niet lang na te denken.”

De nieuwe herfst-wintercollectie van Clic! is vanaf 30 januari te zien in de showroom van het merk in Cast (465, niveau 2).

Impressie wintercollectie 2022-2023. Foto: Clic!