TOP

Line Footwear kiest met Linefocus voor Winkelfocus by Kega

Line Footwear, een samenwerkingsformule van Garant Schoenen + Mode BV, heeft gekozen voor de intranet-oplossing van Winkelfocus by Kega.

Met het gebruik van Linefocus (de naam van Winkelfocus voor het intranet van Line Footwear) is Line Footwear in staat om nog sneller en doeltreffender te communiceren met haar 44 winkeliers. Het intranet biedt de winkeliers: nieuws, een marktplaats in de vorm van een vraag- en aanbodmodule, advertentie-opmaak mogelijkheden, direct mailings, nieuwsbrieven, diverse mediabestanden, formulieren etc.

“Omdat dit intranet gericht is op de retail, sluit dit product erg goed aan bij onze doelstellingen en behoeften”, vertelt Arnoud Reijmers, formulemanager van Line Footwear. “De overzichtelijkheid van de opzet en de diversiteit in de verschillende modules en uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst geven een 100 procent overlap met onze wensen.”
“Wij hebben gemerkt dat onze winkeliers overstelpt worden door “papieren” informatie, Linefocus stelt ons in staat om sneller en doeltreffender met hen te communiceren zonder hen onnodig veel papierwerk te bezorgen. Momenteel hebben we de basis van ons intranet staan. Hierin zullen we nog wat verfijningen naar wens van onze winkeliers doorvoeren. Gezien het enthousiasme verwacht ik echter dat we in de toekomst onze diensten via het intranet aan hen zeker gaan uitbreiden.”