TOP

‘Magnetronsloffen verwarmen koude wintervoeten’

Met dit winterse weer zijn koude voeten helaas aan de orde van de dag. Een kruik of voetenbadje kan dan uitkomst bieden. Ook worden er nu pantoffels die opgewarmd kunnen worden in de magnetron op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

De magnetronsloffen en -boots worden in de magnetron verwarmd en stralen vervolgens urenlang warmte uit. De vulling bestaat uit een mix van lijnzaad en lavendel, waardoor ook de geur van de sloffen aangenaam blijft. Lijnzaad neemt de energie van de magnetron of de stralingswarmte van een gewone oven in zich op en geeft die gelijkmatig af gedurende de uren daarna. De lavendel is puur voor de geur toegevoegd.

Comfortabel en warm 
“Het zijn in de eerste plaats zachte en comfortabele sloffen,” vertelt de Nederlandse importeur Ton van de Ven. “Maar wel sloffen die een aangename warmte schenken bij koude voeten. Ook voor mensen met lichamelijke klachten zijn de sloffen een uitkomst. Bovendien werken de sloffen ook andersom, stop ze drie uur in de diepvries en profiteer van langdurige verkoeling, in bijvoorbeeld het geval van een verstuiking.”

De magnetronsloffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de maten M, schoenmaat 36 tot 39,5, en maat L, schoenmaat 40 tot 45. De magnetronboots zijn verkrijgbaar in maat 37 tot en met 42.