TOP

Martijn Smits Agenturen breidt uit met Ca’Shott

Een nieuw gezicht voor het Deense schoenenmerk Ca’Shott. Martijn Smits Agenturen heeft de vertegenwoordiging met ingang van juli overgenomen van Beerens & Shoes.

Foto: Ca’Shott

Agent Martijn Smits is blij met de nieuwste toevoeging aan zijn portfolio. “Ca’Shott kenmerkt zich door die typische Scandinavische ‘touch’; minimalistische designs die uitblinken in stijl, kwaliteit en draagcomfort. Een supermooi merk dat goed bij mij en mijn andere labels past. Ik heb heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan.”

Snel rond

Smits neemt de vertegenwoordiging over van Jurgen Beerens (Beerens & Shoes), die jarenlang agent voor het Ca’Shott was, maar zijn focus nu naar andere bedrijfsactiviteiten verlegt. “Jurgen heeft me zelf benaderd”, zegt Smits. “Het contact met Ca’Shott was meteen superpositief. Alles was dan ook snel rond. Voor de retailer verandert er zo goed als niets; ik ben alleen het nieuwe gezicht.”

Naast Ca’Shott vertegenwoordigt Martijn Smits Agenturen de schoenenmerken Palladium, K-Swiss en – ook nieuw – sokkenlabel Jimmy Lion voor kinderen en volwassenen. De collecties zijn te zien in showroom 372 in Cast.