TOP

Mexx lanceert nieuw concept storeconcept

Door samenwerking tussen het Mexx Creative Team en het Duitse designbureau Shop Consult by Umdasch is modemerk Mexx tot een nieuw winkelconcept gekomen.

Deze ontwikkeling ligt in het verlengde van de nieuwe koers die Mexx dit jaar is ingeslagen.

Deze zomer werd de eerste concept store geopend in het Duitse Rhein-Center in Keulen. Dit is de eerste winkel met de nieuwe look, alle hierna te openen Mexx-stores zullen dezelfde zogenaamde ‘metropolitan casual-uitstraling’ krijgen. Die uitstraling houdt in: gekleed en vervaardigd in hoogwaardige materialen, maar altijd zelfbewust, nonchalant en met een betaalbare prijs. De inrichting zal ‘authenticiteit en individualiteit’ benadrukken en – ondanks de ligging in veelal grote winkelstraten en de nadruk op het volumesegment – een persoonlijke omgeving proberen te creëren.

Planning
Het winkelconcept heeft de sfeer van een warme loft met een speciaal voor Mexx  ontwikkelde verlichting. Er staan nieuwe concept stores in de planning voor augustus (Hamburg, Wenen, Bergisch Gladbach), september (Venlo), november (St. Petersburg) en december (Stockholm, Brussel) van dit jaar. Daarnaast zullen er op diverse locaties een aantal shop-in-shops geopend worden.