TOP

New Look opent winkel in Nederland

Wederom waagt een Britse fast fashion modeketen de oversteek naar Nederland. New Look opent op 22 juli een winkel van 1000m2 in hartje Rotterdam.

In Engeland is New Look al jaren een begrip op betaalbaar modegebied voor mannen, vrouwen, schoenen, lingerie en accessoires met wekelijks wisselende collecties, vaste basics en high fashion collecties.  Naast de normale collecties biedt de keten met de ‘Inspire’ en ‘Tall’ collecties uitkomst voor vrouwen met een maatje meer of vrouwen langer dan 1.70 meter.

Binnen 40 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot de op twee na grootste Britse modeketen en de grootste op het gebied van schoenenverkoop. Op dit moment telt New Look bijna 600 winkels verspreid over onder andere Groot-Brittannië, Frankrijk, België en het Midden-Oosten. Na Rotterdam staan in de toekomst Amsterdam en zelfs Moskou op de planning. 

Nicolas Reynaud, directeur marketing Europa: “Onze missie is om onweerstaanbare fashion must-haves voor iedereen te bieden. We kijken er daarom zeer naar uit om het succes van New Look uit te breiden naar Nederland en zijn erg enthousiast over onze eerste winkelopening in Rotterdam.”