TOP

Onenigheid curatoren Sissy-Boy ‘Geen reden tot onrust’

De onenigheid met de curatoren en problemen bij de overdracht van winkels van Sissy-Boy, hebben geen invloed op de winstgevendheid van de winkels.

De winkels van Sissy-Boy zijn juist winstgevend en groeien, laat Cecile Termeer-Kemps, woordvoerder van de Termeer Groep weten aan RTL Z. Zij namen de keten vorig jaar over na het faillissement. Volgens Termeer is er geen reden voor onrust: “Dergelijke berichten wekken een verkeerde indruk, omdat de resultaten van Sissy-Boy sinds de doorstart tevreden stellen.”

Vorige week meldde RTL Z dat de curatoren van Sissy-Boy al maandenlang steggelen met Termeer over de overdracht van de winkelpanden. Cecile Termeer-Kemps erkent dat, maar benadrukt dat dit niet betekent dat het slecht met de winkels gaat. Termeer heeft de definitieve resultaten van het familiebedrijf nog niet vastgesteld, dus kan daar geen gedetailleerde uitspraken over doen. “Maar we kunnen al wel zeggen dat alle drie onze dochterbedrijven, dus ook Sissy-Boy, vorig jaar winstgevend waren. Ook was er sprake van groei.”