TOP

Opbrengst 2e Durea-wandeltocht naar Stichting Pink Ribbon

Damesschoenenfabrikant Durea organiseert zaterdag 27 juni voor de tweede keer een wandeltocht door Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Ook dit jaar komt de opbrengst van de wandeltocht geheel ten goede aan de Stichting Pink Ribbon, een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Vorig jaar bracht de wandeltocht 18.500,- euro op.

De deelnemers starten tussen 8.00 en 10.00 uur vanaf het Raadhuisplein in Drunen. Alle wandelaars wordt gevraagd om roze kleding te dragen.

Vanuit vestigingsplaats Drunen heeft Durea wandelingen van 15 en 25 kilometer uitgezet door de Loonse en Drunense Duinen. Het inschrijfgeld van 10 euro per persoon komt geheel ten goede aan de Stichting Pink Ribbon. Informatie en inschrijven kan via de Durea-website.

De start en finish zijn in het centrum van Drunen. ’s Middags heeft Durea samen met de Drunense ondernemersvereniging een aanvullend tropisch entertainmentprogramma samengesteld. Vanaf 15.30 uur zijn er workshops Zuid-Amerikaanse dansen door dansschool Salsa Volcanica uit Den Bosch. Hotel-restaurant Bojangels verzorgt een barbecue. Ook zijn er optredens van steelband Tropical Sensation en de zanger Frank Galan.