TOP

Peak Performance lanceert schoenencollectie

Het Scandinavische kledingmerk Peak Performance gaat voor lente 2010 samen met Hamm Market Solution for Branded Footwear een casual schoenencollectie ontwerpen.

Comfort en functionaliteit zijn belangrijk bij het ontwerpen van de schoenencollectie, zodat het aansluit bij de actieve levensstijl van de Peak Performance-consument. Deze eerste collectie van heren- en damesschoenen bestaat uit veertig verschillende schoenstijlen, van leren laarzen tot slippers.

De schoenen zullen worden verkocht in Scandinavië, Duitsland, Nederland, België, Australië en Zwitserland. Verder zijn de schoenen volgend jaar te vinden in een aantal geselecteerde winkels in Europa en in de Peak Performance General Stores.

Hamm Market Solution for Branded Footwear werkte eerder met merken als Marc O’ Polo en Tommy Hilfiger. “We zijn heel blij dat we met Hamm Market Solution for Branded Footwear gaan samenwerken,” zegt Jonas Ottosson van Peak Performance. “Deze schoenencollectie is een geweldige kans voor Peak Performance om internationaal te groeien.”

Peak Performance ontwerpt vooral producten voor sportievelingen, maar heeft ook een vrije tijdscollectie en een brillenlijn met zowel brillen op sterkte als zonnebrillen.