TOP

Probleemloos op hoge hakken

Veel dames klagen dat ze die sexy killer heels erg graag willen hebben, maar dat ze er niet op kunnen lopen vanwege de te hoge hak. Er is nu een oplossing, want charmant op hakken lopen kun je leren.

Tijdens de High Heel Workout krijgen vrouwen les in het elegant op hakken lopen en trainen ze om de juiste spieren hiervoor te ontwikkelen. 
De workout wordt gegeven door Nienke van Maris, Hakkendraagster 2007 en stiliste Woon & Klus Magazine, en sportinstructrice Eline Ploeger.
Iedere les bestaat uit twee delen, eerst is er een workout op sportschoenen, daarna leren de cursisten hoe ze zich behendig op hakken kunnen bewegen en hun balans bewaren.

Voor vrouwen die na deze training nog steeds problemen met hoge hakken hebben is er een alternatief: de opvouwbare ballerina’s van Redfoot die in een handtas passen. In Groot-Brittannë schijnt deze “after party-schoentjes” een  nieuwe hype te zijn! Britse beroemdheden als Natasha Bedingfield, Twiggy, JK Rowling en Kim Wilde zijn ook al met de schoentjes gesignaleerd.

De schoentjes zijn vanaf 25 GBP verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en stijlen. Voor de prijs van 125 GBP worden ze naar eigen wens gecustomized  en met een certificaat van exclusiviteit geleverd. De levertijd is 4-8 weken.