TOP

Shoemail maakt gebruik van Skype

Tot voor kort konden zelfstandige schoenwinkeliers via het communicatiekanaal Shoemail door middel van e-mail met andere aangesloten leden van gedachten wisselen over uiteenlopende zaken. Ook konden er schoenen worden gevraagd of aangeboden.

Maar door de grote hoeveelheid mail die bij iedereen dagelijks binnenkomt, gaan veel berichten verloren. Daardoor verloor Shoemail de aandacht. Initiatiefnemer Marcel Emmen van Emmen schoenen & EM Kids is met Shoemail via de e-mail gestopt. Hij heeft een nieuwe opzet gemaakt die gebruik maakt van Skype. Deze nieuwe versie van Shoemail is afgelopen maanden door een aantal winkeliers positief getest.

Webmaster Marcel Emmen: “Kennis is in deze tijd steeds belangrijker en daarom is het goed om op de hoogte te blijven van wat er leeft in schoenenland. Shoemail maakt het mogelijk om af en toe uw mening te geven of die van een ander te kunnen lezen, of bij collega’s naar een paar schoenen ter vervanging van een klachtpaar of uitverkochte maat te zoeken. Door het gebruik van Skype worden Shoemail-berichten gescheiden van e-mail, waardoor ze minder gemakkelijk over het hoofd worden gezien. U kunt Skype op elke computer gebruiken en het gratis programma is zelfs op de mobiele telefoon te installeren. Reacties gaan veel sneller dan via e-mail, omdat het bericht live wordt verstuurd en anderen dus direct via de chat kunnen reageren.”

Shoemail via Skype is gratis. Het enige dat van deelnemers wordt verwacht is dat ze zich actief opstellen en Skype dus automatisch opstarten bij het aanzetten van de computer en berichten ook volgen.  Er is plaats voor maximaal 150 deelnemers. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: info@shoes.nl