TOP

Teva plaatst shop-in-shops bij retailers

Het outdoor-schoenenmerk Teva heeft shop-in-shops geplaatst bij elf retailers in Nederland

De concepten van de geplaatste shop-in-shops zijn flexibel, zodat retailers ze makkelijk eigenhandig smaller of breder kunnen maken.

Deelnemers
Onder andere Kompas Outdoor in Heerhugowaard, de Kathmandu-vestigingen in Nijmegen en Deventer, de SPORT 2000-winkels van Wijtman Retail Group in Vlaardingen en Hellevoetsluis en Outdoor&Travel Outfitters in Roosendaal behoren tot de deelnemende winkels. Ook de vier Telstar Sports&Fashion-filialen in Amersfoort, Zwolle, Groningen en Alkmaar werden voorzien van een shop-in-shop van Teva.

Merkbeleving
“In de winkel wordt veelal de aankoopbeslissing gemaakt en dus is het noodzakelijk om juist daar zichtbaar te zijn”, aldus Teva-woordvoerder Henk Leget. “We willen met deze shop-in-shops merkbeleving creëren die uiteindelijk de verkoop van Teva moet stimuleren bij onze partners.”

Teva
In 1984 richtte een plaatselijke gids in de Grand Canyon het merk Teva op. Destijds startte het merk met de verkoop van sportsandalen, maar inmiddels heeft de collectie zich uitgebreid met sneakers en laarzen.