TOP

TME: Kan je als retailer of merk nog wel zonder een professionele webwinkel?

Tijdens de expertsessie van UwDigitaleWinkel.nl komen de belangrijkste vragen over online verkopen aan de orde. Zoals: trends in oriëntatie- en koopgedrag van de moderne consument en waarom zou je als retailer een webwinkel moeten starten?

Daarnaast worstelen veel retailers met de keuze van hard- en software. Moet je hierin wel investeren en wat zijn de alternatieven? Zelf doen of uitbesteden? En hoe werkt dat dan? Een sessie waarin al je prangende vragen over online verkopen aan de orde komen. Een praktische sessie, geen eenzijdig verhaal. Grijp nu je kans om de vragen die je hebt aan een expert te stellen! De sessie zal worden geleid door Wim van Merkensteijn, directeur en oprichter van UwDigitaleWinkel.nl.

Meld je nu aan en profiteer als abonnee van Textilia, Schoenvisie, Bengels en/of Sportcult van korting! Je betaalt slechts €129,- per kaartje i.p.v. €189,- voor de Textilia Mode Experience!  Als je met meer dan 4 personen gaat, meld je dan hier aan. Met 4 personen naar TME 2010 = voor 3 personen betalen.

Geen abonnee maar wel korting? Ben je nog geen abonnee maar wil je wel profiteren van korting? Dat kan! Want in dat geval bieden we je een half jaar abonnement op Textilia & toegangskaart TME voorslechts € 199,-!