TOP

USG Brands opent zes showrooms in Cast

USG Brands opent in januari 2012 zes showrooms in Cast in Nieuwegein. Hier zullen de schoenencollecties van Eddy Merckx, Helly Hansen, Le Coq Sportif, Pantofola d'Oro, Tenson en Valsport worden gepresenteerd.

De nieuwe showroomlocatie wordt het centrale handelspunt voor USG Brands in Nederland, samen met de reeds bestaande sportbusiness showroom in Leusden. Met deze uitbreiding wil USG Brands haar positie op de thuismarkt verstevigen en alle mode- en lifestyle-klanten nog beter bedienen.

De showrooms van USG Brands hebben een totale oppervlakte van 310 m² en bevinden zich op de eerste verdieping van Cast, nummer 330, op de plek waar voorheen de showroom van Garant was gevestigd.

Sales team
Binnen het sales team van USG Brands zijn er een aantal verschuivingen. Frans Kasl zal zich als agent van Le Coq Sportif en Pantofola d’Oro richten op de provincies Gelderland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Maarten van Rijen is verantwoordelijk voor de verkoop van deze twee merken in de overige provincies (Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Utrecht, Noord-Holland en Flevoland).

De showroom van Helly Hansen komt in handen van Michael Oliekan. Joel de Haan, sinds november jl. werkzaam bij USG Brands, is verantwoordelijk voor Tenson en Valsport.

Belangrijke stap
Het team in Nieuwegein wordt geleid door sales manager Arno Bode, die sinds april 2011 werkzaam is bij USG Brands. “De nieuwe showrooms in Cast  zijn een belangrijke stap voor USG Brands. Nieuwegein vormt hét inkoopcentrum voor onze key retailers en het is dus van groot belang dat wij hier krachtigaanwezig zijn met ons merkenportfolio. Samen met mijn team kijk ik er naar uit om onze klanten een optimale service te kunnen bieden,” aldus Bode.