TOP

Wandelorganisatie werkt samen met Hi-Tec en Falcon

Wandelschoenenmerk Hi-Tec en lifestylemerk Falcon gaan een samenwerking aan met KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland (KNBLO-NL). Als official supplier introduceren de merken ook speciale wandelschoenen en -kleding voor de bond.

De twee merken zijn vorige week gepresenteerd als partner van het Landelijk Wandelprogramma en official supplier van KNBLO-NL. Dat laatste betekent dat de merken samen met de bond kleding en schoenen gaan ontwikkelen. Door de samenwerking hopen de merken nog beter te kunnen inspelen op de wensen van de wandelaars. Daarnaast sponsoren de merken de bond bij evenementen.

Hi-Tec is wereldwijd het op één na grootste merk op het gebied van outdoor- en wandelschoenen. In Nederland is het merk vooral bekend vanwege de indoorsport- en golfschoenen. Door de samenwerking met de wandelbond hoopt Hi-Tec meer naamsbekendheid te krijgen.  

KNBLO-NL wil met de samenwerking het Landelijk Wandelprogramma beter promoten. Dit bestaat uit 1000 evenementen die worden georganiseerd door bijna zestig lidorganisaties. Deze organisaties zorgen gezamenlijk voor meer dan 600.000 wandelaars per jaar.