TOP

Webshop Sjoez.nl van start

Sjoez.nl is gestart met de online verkoop van dames- en herenschoenen. Het bedrijf heeft grote ambities: het streeft ernaar om op korte termijn online marktleider in Nederland te zijn.

Sjoez.nl biedt een assortiment dames- en herenschoenen van verschillende bekende merken, waaronder Cruyff, Pantofola d’Oro, Hugo Boss, McGregor, Le Coq Sportif, Tommy Hilfiger, Timberland, Blackstone, Esprit en Ellesse.

Modebewuste Nederlander
Sjoez besteedt veel tijd en aandacht aan de selectie van het assortiment en wil hiermee inspelen op de wensen van de modebewuste Nederlander. Volgens de initiatiefnemers wordt het assortiment wordt geselecteerd op basis van nationale en internationale ontwerpers, fabrikanten en trends, en ook door de wensen van Nederlandse klanten.

Marktstudies en ervaring
“Uit onze marktstudies en ervaring blijkt dat in Nederland kwaliteit, uiterlijk en vormgeving belangrijk zijn bij de aanschaf van schoenen. Op deze criteria wordt permanent geselecteerd bij de samenstelling van ons assortiment. Mensen kopen schoenen die ze mooi vinden”, aldus Frans van Belle, één van de initiatiefnemers en investeerders van Sjoez.nl.