TOP

Work in Fashion, dé Carrièrebeurs voor de mode, keert terug

In de RAI Amsterdam vindt op 22 en 23 maart ‘Work in Fashion’ plaats. Het tweedaagse evenement, onderdeel van de ‘Nationale Carrièrebeurs’, biedt modeprofessionals de kans om te netwerken, solliciteren en een carrière in de mode te verkennen.

Bedrijven zoals BOSS, Just Brands, de Bijenkorf, Nike, Hunkemöller en Cartier zijn aanwezig. Bezoekers en bedrijven kunnen vanaf 23 februari 2024 de Carrièrebeurs-app gebruiken om Match&Meet-profielen aan te maken en zich voor te bereiden op de beurs. 

Data & Locatie: 22-23 maart 2024, RAI Amsterdam.
Uitgebreide Toegang: Dit jaar biedt het evenement uitgebreide toegang met nadruk op netwerken en solliciteren.
Branchetoppers: Vooraanstaande modebedrijven zoals BOSS, Just Brands, de Bijenkorf, Nike, Hunkemöller, Cartier en meer zijn direct benaderbaar op de beursvloer.
Interactieve Ervaring: Bezoekers en deelnemende bedrijven kunnen vanaf 23 februari 2024 de Carrièrebeurs-app gebruiken om Match&Meet-profielen aan te maken en in contact te komen met potentiële werkgevers in de mode-industrie.
Bedrijfspresentaties: Modebedrijven zullen hun visie en kansen presenteren in kleurrijke stands.

Noteer de data, 22 en 23 maart 2024, in je agenda voor een niet te missen kans om je carrière in de mode-industrie vorm te geven!