TOP

Zalando en Nike breiden hun samenwerking uit

Zalando en Nike zetten een nieuwe stap in hun strategisch partnerschap. Nike-members krijgen op het online modeplatform voortaan toegang tot een exclusief aanbod van Nike’s footwear en kleding.

Door hun Nike-account aan Zalando te koppelen, krijgen klanten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Denemarken, Zweden, Finland, Italië en Polen toegang tot een selectie producten die alleen voor Nike-members beschikbaar is. Door deze nieuwe stap in de samenwerking tussen Zalando en Nike vindt de klant hier nu een uitgebreid en exclusief assortiment van Nike producten

Partner

Zalando-ceo David Schneider is enthousiast over de samenwerking. “Nike is voor Zalando altijd een belangrijke partner geweest om klanten te enthousiasmeren en inspireren. We kijken ernaar uit om de samenwerking naar het volgende niveau te tillen door onze klanten exclusieve voordelen te bieden als ze op ons platform Nike-producten shoppen.”

Voor Nike is de samenwerking een goede manier om de klant te bereiken. “We weten dat de verwachtingen van de consument hoger zijn dan ooit tevoren. Ons doel is om met hen in contact te komen, hoe; wanneer en waar ze ook willen sporten, winkelen en geïnspireerd worden door sport. Met partners als Zalando kunnen we hen bedienen met meer snelheid, gebruikersgemak en verbinding met ons merk en onze sport dan ooit tevoren”, zegt Carl Grebert, Vice President/GM bij Nike EMEA.