TOP

2425 deelnemers Durea-wandeltocht voor Pink Ribbon

Zaterdag 21 juni 2014 vond in Drunen de zevende editie van de Durea-wandeltocht plaats. De opbrengst ging naar de Stichting Pink Ribbon.

Nadat er ’s ochtends vroeg op het Raadhuisplein in Drunen eerst een super selfie was gemaakt, werd het startschot gegeven.  Dit jaar namen er 2425 wandelaars deel  aan de Durea-wandeltocht door Drunen en omgeving, waaronder de Loonse en Drunense duinen. 

Vast onderdeel is de ‘Laan der Bezinning’ waar door middel van teksten van deelnemers letterlijk en figuurlijk wordt stilgestaan bij het doel van de wandeling: geld ophalen voor Stichting Pink Ribbon

Selfie
Nieuw dit jaar was dat de wandelaars een selfie konden uploaden en insturen via de Durea-wandeltocht app. De foto’s werden op het Raadhuisplein op een groot scherm getoond.

Om 14.30 uur werd de cheque, met een totaalbedrag van € 27.500, door burgemeester Jan Hamming overhandigd aan Susan Veenhoff, directeur van Stichting Pink Ribbon. Door overige acties van de deelnemers komt de opbrengst op een totaalbedrag van ruim € 34.000,- uit. 

Achtste editie
Peter van Drunen, algemeen directeur van Durea, maakte bekend dat op zaterdag 27 juni 2015 de achtste editie van de wandeltocht voor Stichting Pink Ribbon zal plaatsvinden.