TOP

ACBC, het eerste Italiaanse sneakerlabel met B Corp certificaat maakt intrede in Benelux

Dankzij een exclusieve samenwerking met Fashion Club 70 komt er een nieuw Italiaans en duurzaam sneakerlabel naar onze markt. ACBC kan vanaf SS23 ingekocht kunnen worden in de Benelux. Het is het eerste Italiaanse schoenenmerk dat erkend wordt met een B Corporation certificaat.

ACBC, wat staat voor Anything Can Be Changed, heeft de visie om met groene innovaties de sneakerindustrie te transformeren. Wat voor vele merken ondenkbaar lijkt te zijn, slaagt het merk toch in: modieuze schoenen ontwikkelen aan de hand van duurzame innovaties en 100% natuurlijke producten. Zo gebruikt het label geen dierlijk leer, maar onder andere wijnleer en gerecycleerd plastic voor de productie van sneakers.

Dankzij de sociale en milieuvriendelijke inspanningen van ACBC werd het merk bekroond met een B Corp certificaat. Dit certificaat wordt slechts uitgereikt na een grondige procedure die moet aantonen dat het bedrijf ‘goed doet’ voor de wereld.

In de SS23-collectie vind je tijdloze sneakers in een witte basis afgewisseld met zomerse accentkleuren. Deze worden aangevuld met enkele sportievere modellen zoals de ‘Spaceshuttle’ en ‘Run’. Tot slot, zijn er ook enkele badslippers aanwezig om het zomerse aanbod volledig te maken.

Info: FashionClub70, info@fashionclub70.be | +32 3 221 10 10
Peter.zeevaart@fashionclub70.be | +32 3 304 84 47