TOP

Advertorial: Minnetonka – een onmisbare basic voor iedere vrouw

Minnetonka is een merk dat al meer dan een halve eeuw bestaat en de schoenen ademen de Minnetonka-soul van de oorspronkelijk indianen. Origineel design wordt gecombineerd met kwaliteit en integriteit. Sommige modellen bestaan al meer dan vijftig jaar, maar ook worden elk seizoen nieuwe modellen en kleuren aan de collectie toegevoegd.

Een paar jaar geleden begonnen Kate Moss en andere celebs Minnetonka te dragen. Zij dragen Minnetonka nog steeds, getuige de foto’s in de Amerikaanse roddelbladen (in december zijn Miley Cyrus en Hilary Duff er nog mee gesignaleerd). Ze zien hun Minnetonka’s als een basic in hun Californian boho chic outfit.

Op dit moment krijgt Minnetonka een extra boost van de huidige Navajo-trend. Ook Mexicaanse prints en dessins horen bij dit beeld en de nieuwe modellen met veertjes passen hier goed bij. Een nieuwe kleur die dit jaar aan de collectie is toegevoegd, is okergeel, een kleur die dit voorjaar ook in veel broeken is te zien.

De Minnetonka-collectie, die bestaat uit vele enkellaarsjes en mocassins, wordt in Amerika het hele jaar door op voorraad gehouden. De fabriek doet niet mee met specifieke zomer- en winteruitleveringen. Bestellingen worden binnen drie weken uitgeleverd, ook als het om slechts één paar per kleur gaat.

Iedere vrouw moet op zijn minst een paar Minnetonka’s in de kast hebben. Het is een basic die je combineert met een skinny jeans, een jurkje of een kort broekje. Ze zitten daarbij ook nog eens als pantoffeltjes. En natuurlijk profiteren baby’s en meisjes ook mee! Ook voor hen is er een ‘Navajo collectie.

Minnetonka
Modefabriek stand 707 Industy
Monique Vegelien
MOO bv
+31(0)35 538 8878