TOP

Michiel Mollee naar Ecco Nederland

In het nieuwe jaar is het team van schoenenmerk Ecco versterkt met de komst van Michiel Mollee. De nieuwe account manager gaat zijn verkooppijlers richten op het noordelijke deel van Nederland.

De 43-jarige Michiel Mollee heeft al aardig wat verkoopervaring opgedaan in de kleding- en schoenenbranche. Hij werkte onder andere voor McGregor Fashion Goup, Adidas Group en meest recentelijk voor schoenenmerk MBT.

Als account manager voor Ecco Nederland is Michiel verantwoordelijk voor de regio Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noordoost-Gelderland en Noordoost-Flevoland.

Deens merk
Mollee is enthousiast over zijn overstap naar het Deense familiebedrijf onder andere vanwege de kwaliteit van de schoenen en het brede productaanbod van dames- en herenschoenen tot hardloop- en golfschoenen. “Ik werk graag mee aan het verder uitbouwen en moderniseren van dit mooie Deense merk in de Nederlandse markt“, aldus Michiel Mollee.

Contact
Michiel Mollee is te bereiken op telefoonnummer 06-53 35 71 81 en via het e-mailadres:  mimo@ecco.com. Het bezoekadres is Cast-showroom 257.