TOP

Amisa bv introduceert Lief!-kinderschoenencollectie

Het kinderkleding-en lifestylemerk Lief! heeft in samenwerking met Amisa bv (producent van Innocent shoes) voor voorjaar/zomer 2012 een kinderschoenencollectie ontwikkeld voor zowel jongens als meisjes.

De collectie in maat 18 t/m 31 bestaat uit diverse modellen, van baby-slofjes (met zachte zooltjes) tot laarsjes.

Voor de meisjes zijn er sandalen, ballerina’s, instappers en laarsjes in rood, fuchsia, zachtroze, zilver en bruin, met details als hartjes en knoopjes. De jongenscollectie varieert van bootschoentjes, sneakers van leer en canvas, zowel hoog als laag, tot stoere boots in de kleuren rood, wit en blauw, maar ook bruin en grijs. De schoenen worden in Portugal geproduceerd.

Distributie 
De eigenaar van Amisa, Ronald Prins benaderde Lief! met het voorstel om kinderschoenen voor het populaire kindermerk te gaan produceren.

Voor de distributie richt de leverancier van de Lief!-kinderschoenencollectie zich op schoendetaillisten, grootwinkelbedrijven en de bestaande verkooppunten van Lief! in het midden-hoogsegment. Hij verwacht dat diverse grote partijen de collectie zullen gaan inkopen.

België en Duitsland
Prins denkt dat de Lief!-kinderschoenen vanaf voorjaar 2012 ook al in winkels in België en Duitsland verkrijgbaar zal zijn. De collectie wordt getoond in Cast-showroom 278.

Licentiecontracten
Lief! werd in 2005 opgericht. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren diverse licentiecontracten afgesloten en daardoor is het productaanbod en het aantal verkooppunten- en kanalen flink uitgebreid. Het merk heeft veertien eigen winkels in Nederland en één in België.