TOP

ANWR-Garant zet jubilarissen in het zonnetje

De organisatie ANWR-Garant zette op 28 april verschillende jubilarissen van ANWR Schuh, Garant Schoenen en Mode B.V. in het zonnetje.

Dennis Beute, Dette van Heeswijk en voorzitter van de adviescommissie van ANWR-Garant Gerard Hafkamp ontvingen de jubilarissen in het Wijnkopershuis te Arnhem. In het wijncafe heetten zij de gasten welkom en werd er geproost op de jarenlange samenwerking.

Programma
Er stond een rondleiding door de wijnkelders en het wijnmuseum in het Wijnkopershuis op het programma. Verder werden er wijnen en amuses geproefd. Aan het einde van de avond werden de jubilarissen nogmaals geëerd voor hun lidmaatschap. Zij ontvingen een oorkonde en een beeldje dat de jarenlange samenwerking vertegenwoordigde.

Jubilarissen
Aanwezige jubilarissen waren De heer en mevrouw Kerkhof en de heer en mevrouw Peters-Kerkhof (Schoenmode Kerkhof, 50 jaar Garant), de heer van Veen en de heer Sernee (van Veen Schoenen VOF, 25 jaar Garant) de heer en mevrouw Dijkhuis (Dijkhuis Schoenen, 25 jaar Garant), de heer en mevrouw Rovers (Rial Schoen + Mode, 50 jaar anwr), de heer en mevrouw  van Stratum en Twan en Sjef van Stratum (v.d. Eijnde Modeschoenen, 50 jaar anwr), de heer en mevrouw Douma (Douma Schoenen, 25 jaar anwr), de heer en mevrouw Schols (Schols Schoenen, 25 jaar anwr), de heer en mevrouw Van Urk (Dolf Schoenmode B.V., 25 jaar anwr), de heer en mevrouw Van der Steen (V.O.F. Van Der Steen Schoenen, 25 jaar anwr), de heren Van Dijk (Fred van Dijk Schoenmode, 25 jaar anwr), de heer en mevrouw Coolen (Schoenenmode André Coolen, 25 jaar anwr).

Afwezig
Niet iedereen was in staat aanwezig te zijn op de georganiseerde middag. Maar ook V.O.F. Schoenpaleis Moda  (25 jaar lid Garant), Martens Schoenen (25 jaar lid Garant), Oudman Schoenen B.V.  (25 jaar lid Garant), Schoen- en Sporthandel Blankers-van Vugt (25 jaar lid Garant), Colada B.V. (50 jaar lid anwr), Schoenenhuis Erren-Ekstijn (50 jaar lid anwr), Lenferink Schoenen (25 jaar lid anwr) en Holtkamp Modeschoenen (25 jaar lid anwr) vierden hun jubileum.