TOP

Appletizer: vierde Schoenentrendseminar in Cast, Y Trends op de GDS

Appletizer en Cast organiseren op 2 oktober 2008 voor de vierde maal het trendseminar voor schoenen, tassen en lederwaren in het Mercure Hotel in Nieuwegein.

Dit unieke trendseminar, dat bij uitstek geschikt is voor het opdoen van inspiratie, is gericht op de laatste trends en ontwikkelingen voor het winterseizoen 2009-2010. Sprekers zijn Els van Son, Nicoline van Enter en Christine Boland , een drietal dat zijn sporen heeft verdient als respectievelijk trendwatcher en consultant op het gebied van schoenen, lederwaren en kleding. Een entreebewijs kost 175 euro per persoon, exclusief BTW, maar inclusief gezamenlijke lunch. De dag begint om 10.30 uur en sluit af om 15.10 uur. Aanmelden kan via www.appletizer.nl  
Voor wie voordien de GDS in Düsseldorf (12-14 september) bezoekt is het wellicht interessant om een bezoek te brengen aan de stand van Nicoline van Enter (Y Trends) in Hall 4 in de Trend in Progress Lounge. Ze geeft er onder meer een lezing over young fashion footwear op 12 september van 13-13.30 uur.