TOP

René de Lege (algemeen directeur Hoogenbosch) wordt topman Schoenenreus

Frits Viguurs, ceo van Schoenenreus Benelux, vertrekt na negen jaar bij het bedrijf. Per 1 december 2008 wordt hij opgevolgd door René de Lege.

Onder Viguurs’ leiding is de onderneming geprofessionaliseerd en sterk gegroeid. Ook heeft hij de eerste stappen gezet in de internationalisering van de Schoenenreus door het openen van de eerste 27 filialen in België. De onderneming telt nu 212 winkels in de Benelux.

Opvolger
Frits Viguurs wordt opgevolgd door René de Lege. Per 1 december zal René de Lege als mede-aandeelhouder in dienst treden als ceo van de European Retail Shoe Company (ERSC), en de directie voeren bij Redema (onroerend goed) en Schoenenreus.

Hoogenbosch Retail Group
René de Lege (42) heeft zijn sporen verdiend in de retail. Hij heeft internationale inkoopervaring bij grote retailers als Wehkamp , Kijkshop en Argos en ruime ervaring als directeur bij Marskramer. De afgelopen zeven jaar was hij algemeen directeur van de Hoogenbosch Retail Group (onderdeel van de beursgenoteerde Macintosh Retail Group). De focus van Schoenenreus zal de komende jaren met name gericht zijn op expansie in de Benelux en Frankrijk.