TOP

Armani en Reebok slaan handen ineen

Modemerk Giorgio Armani en sportmerk Reebok hebben afgelopen vrijdag een internationale samenwerking aangekondigd om een speciale collectie te ontwerpen.

De collectie is geïnspireerd op Reeboks sportieve DNA en zijn fitness- en training expertise, in de moderne visie van één van de grootste topmodeontwerpers in de wereld. De allereerste EA7/Reebok en Emporio Armani/Reebok collecties werden gepresenteerd tijdens de modeweek in Milaan als onderdeel van de Emporio Armani herenmodeshows op 16 januari 2010.

Alliantie

Volgens modeontwerper Giorgio Armani maakt sportieve kleding en activewear vandaag de dag een belangrijk deel uit van de garderobe. “Ik wilde het mijn klanten mogelijk maken om modieuze en comfortabele kleding te dragen. Mijn nieuwe alliantie met Reebok is een natuurlijk gevolg van deze opvatting. Zoals bij al mijn samenwerkingsverbanden, is het mij een groot genoegen met deskundigen in hun vak te kunnen werken,” aldus de modeontwerper.

Stijlreputatie

Uli Becker, President Reebok International denkt dat deze samenwerking een nieuw perspectief biedt aan design- en modebewuste actieve consumenten. “De internationale stijlreputatie van de Emporio Armani en EA7 handelsmerken, in combinatie met Reeboks fitness- en trainingerfenis, met vooruitgang scherp in beeld, passen elkaar perfect aan om een fascinerend nieuw aanbod te doen op de globale sportieve marktplaats,” zegt Becker.