TOP

Clarks en Land Rover lanceren collectie mannenschoenen

Clarks is een samenwerking aangegaan met automerk Land Rover voor de komende vijf jaar. De eerste collectie mannenschoenen is gelanceerd voor herfst-winter 2018-2019.

De komende vijf jaar lanceert Clarks in samenwerking met Land Rover tien collecties mannenschoenen. De eerste collectie voor herfst-winter 2018-2019 met de naam Life.Limitless bestaat uit drie ontwerpen die geïnspireerd zijn op het Go-Anywhere-karakter en de veelzijdigheid van Land Rover. De modellen zijn ontworpen voor allerlei terreinen: van de stad tot in de bergen.

Jason Beckley, Chief Brand Officer van Clarks licht in een persbericht toe: “Er is een duidelijke synergie tussen onze merken, niet alleen door ons gedeelde Britse erfgoed, maar ook door de toewijding van beide bedrijven aan ontwerpdetails en innovatie. Net als de Land Rover-voertuigen zijn de schoenen geschikt voor het terrein, wat praktisch en comfortabel is.”

De komende vijf jaar presenteren de twee merken voor zowel de lente-zomer als voor de herfst-winter een collectie die gebaseerd is op drie kernprincipes: grip, buitenactiviteiten en stabiliteit. De collectie voor dit najaar is nu te koop via de website en in geselecteerde Clarks-winkels.