TOP

Bart Dirven interim-directeur Garant Nederland

Donderdag 7 januari 2010 is bij het Nederlandse team van Garant in Nieuwegein bekendgemaakt dat Garant-lid en eigenaar van The World of Walking in Made, Bart Dirven, vanaf 8 januari de functie van interim-directeur zal vervullen.

Hij zal de algemene leiding van Garant Schoenen + Mode B.V. in Nieuwegein op zich nemen. Zo heeft de inkooporganisatie in een persbericht laten weten. 

Bart Dirven is tevens voorzitter van de Europese raad van advies (Fachbeirat), die in augustus jl. werd samengesteld uit Garant-leden uit diverse Europese landen. Binnen deze Europese raad van advies zijn enkele vernieuwingen ter sprake gekomen, die in Nederland zullen worden doorgevoerd.

Er wordt gezocht naar een nieuwe Nederlandse directeur van Garant Schoenen + Mode B.V. Maar voorlopig krijgt Bart Dirven als interim-directeur de taak om het vernieuwingsproces door te voeren.

Jeroen Borger verlaat Garant
Met ingang van 8 januari 2010 zal Jeroen Borger, directeur inkoop, op zijn eigen verzoek de Garant-organisatie verlaten.

Jeroen heeft een nieuwe uitdaging buiten Garant gevonden, die meer gericht is op het gebied van ontwikkelen en collectioneren. Logischerwijs wil hij zijn nieuwe functie graag op korte termijn gaan uitoefenen. In goed overleg met de woordvoerder van de raad van bestuur van Garant, de heer Robert Natter, zijn zij donderdag tot overeenstemming gekomen. Het gehele team van Garant bedankt Jeroen voor de samenwerking en wenst hem veel succes in zijn nieuwe job.

De Garant-groep is een inkooporganisatie voor de zelfstandige schoenen-, sport- en lederwarenspeciaalzaak  met meer dan 3400 detaillisten en meer dan 5000 winkels in veertien landen.