TOP

GMS-winkeliers overhandigen donatie aan 3FM Serious Request

Woensdag 19 december is door Dave Bosman van GMS en Jaap Bremmer van Bremmer Schoenen de eerste cheque van 1000,- euro overhandigd aan 3FM Serious Request 2012 in Enschede.

Deze actie is een initiatief van vijftien schoenondernemers die aangesloten zijn bij GMS Nederland.

In totaal doen er zestien ondernemers aan deze actie mee:
Schutrups
The World of Walking by Dirven
Dirven Schoenen
Vedder Schoenen
Kooijman schoenen
Reijmers schoenen v.o.f
Cees Bakker Schoenen bv
Van Herwijnen
Schoenen van Rein Vof
Jeanette Schoenmode
Smits modeschoenen Drunen bv
Koster Schoenmode
Bremmer Schoenen
Burgt schoenen bv
Dijkstal Schoenen
Lakeman Comfortabele schoenmode

Serious Request
Al acht jaar organiseert 3FM in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis onder de naam Serious Request een nationale inzamelingsactie voor een stille ramp. Dit jaar gaat de opbrengst naar de bestrijding van babysterfte. Drie dj’s van 3FM sluiten zich in de week voor kerst zes dagen op in een glazen studio. Ze eten zes dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen vanuit  ‘het Glazen Huis’. De dj’s roepen zo veel mogelijk mensen op om in actie te komen; door tegen betaling een plaat aan te vragen, geld te doneren of door zelf een actie op te zetten.

2 procent van de omzet
Tijdens de Serious Request-actieperiode zal er door deze winkels per verkocht paar schoenen 2 procent  van de omzet worden gedoneerd.

Vrijdag 21 december zal de volgende cheque van 2000 euro worden aangeboden door Dave Bosman van GMS en Dane Stratink van Jeannette Schoenmode.

Op maandag 24 december zal de laatste cheque van 3000 euro samen met Sander Stronks van Schoenen van Rein worden overhandigd.