TOP

Schoenencollectie French Connection ook verkrijgbaar voor Nederlandse detaillisten

Het agentschap van het Britse modelabel French Connection in Nederland, Musa Collections, start in januari 2013 met de verkoop van de schoenencollectie.

Voor de productie van haar schoenencollectie is French Connection onlangs in zee gegaan met de Britse firma Highline United. Hiervoor was Kurt Geiger de fabrikant en distributeur van de schoenenlijn. Het merkportfolio van Highline United bestaat uit internationaal bekende merken als Ash, Jean-Michel Cazabat, United Nude en Julian Hakes.

GDS
Silvia Stam en Ulbe van Dijk, eigenaren van Musa Collections, Wholesale French Connection en de French Connection Store in Amsterdam: “Wij zijn blij dat French Connection met een nieuwe licentiepartner in zee is gaan. Tijdens de GDS in september 2012 in Düsseldorf lanceerde Highline United  de schoenencollectie van French Connection voor voorjaar/zomer 2013 . Wij waren onder de indruk van het design, de pasvorm en de kwaliteit. Na een leuk gesprek met Marcus Meijer, de ceo van Highline United, hebben we een contract getekend. Met ingang van het seizoen herfst/winter 2013-2014 starten we vanuit onze showroom in Amsterdam met de groothandel  voor Nederland.”

De schoenencollectie van French Connection voor voorjaar/zomer 2013 zal alleen te koop zijn in de mono-brand store in Amsterdam.

Kurt Geiger
“Voorheen was Kurt Geiger de fabrikant en distributeur van de schoenenlijn, maar zij boden helaas geen wholesale mogelijkheden. Met Highline United als nieuwe partner is deze strategie veranderd en dat biedt nieuwe mogelijkheden. Bovendien geven zij een zeer waardevolle toevoeging aan de combinatie van design, kwaliteit en pasvorm waardoor de schoenencollectie nog beter aansluit bij de kledinglijn van het Britse modelabel”, aldus Silvia Stam en Ulbe van Dijk van Musa Collections.

Showroom
De schoenencollectie voor herfst/winter 2013-2014 van French Connection wordt vanaf zondag 20 januari 2013 gepresenteerd in de showroom van Musa Collections, Cornelis Schuytstraat 36, Amsterdam.