TOP

Bas van den Bemt nieuwe country sales manager Puma

Op 1 oktober gaat Bas van den Bemt bij Puma Benelux als de nieuwe country sales manager Nederland aan de slag.

In deze functie heeft hij de leiding over het totale Nederlandse key account team. Daarnaast gaat Van den Bemt de strategische richting bepalen voor de field sales activiteiten. Ook zal hij nauw samenwerken met Jacob Benjamin, die verantwoordelijk blijft voor de operationele aansturing van het field sales team Nederland.

Bas van den Bemt loopt al geruime tijd mee in de Nederlandse sport-en lifestylhandel. Zijn overstap van Intres naar Puma Benelux betekent een terugkeer naar de leverancierskant. Momenteel is Van den Bemt werkzaam bij Intersport Nederland, waar hij mede verantwoordelijk is voor de inkoop. Voordien was hij ook aan de distributiezijde werkzaam, onder andere bij Reebok Nederland.

In een toelichting op de benoeming zegt Sander van Gelder, general manager Puma Benelux: “Ik ben ervan overtuigd dat Bas met zijn jarenlange ervaring in de sport- en lifestylemarkt Puma verder gaat helpen om onze strategische missie te bereiken, namelijk om het meest begeerlijke sportslifestyle brand in de Benelux te zijn.”